Begin een eigen startpagina website

Zoals u mogelijkerwijs weet, bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina dochters. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze simpel opvragen. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de juiste startpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken in het geval dat u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor amper geld al aanschaffen. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is bovendien veilig in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg makkelijk is. De bedoeling is dat u het startpagina script plaatst op uw webhosting pakket. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U kunt de pagina Aanmelden startpagina doorlezen wanneer u wel oor naar zo een soort script heeft. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat verder betaalbaar is. U kunt eenvoudig een startpagina website in elkaar zetten met behulp van het startpagina script. U kunt ongelimiteerd dochterpagina’s toevoegen op uw eigen startpagina website. Op de website van de developer vindt u een handleiding.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.