Begin een eigen webshop

Ziet u wat in de mogelijkheid om via een webwinkel online uw producten te verkopen? Met behulp van in PHP ontwikkelde scripts kan dat eenvoudig worden geregeld. U kunt met een bestaand script aan de slag als u wilt. Op de pagina php webshop vindt u meer informatie over een kant en klare PHP webwinkel. De website van de aanbieder is heel gemakkelijk via de links te bereiken. Er is ondersteuning voor een aantal betaalgateways, waardoor u vrijheid heeft in het beslissen met welke partij u zaken wilt doen. Het ontvangen van betalingen is door een dergelijke betaalprovider gemakkelijk.

U kunt voor ieder product die u op uw online webshop wilt plaatsen, een bepaalde categorie kiezen. U kunt van elke categorie de producten die binnen die categorie staan opvragen. Het is tussen de producten door ook mogelijk om banners weer te geven. U kunt ook via affiliate banners wat bijverdienen aan uw PHP webshop.

Het wijzigen van de kleurstelling van uw website is niet heel moeilijk. Verstand van de techniek is ook voor deze handeling niet nodig. U krijgt diverse kleuren te zien waarbij u een kleur met de muis kunt selecteren en dit voor de verschillende onderdelen van uw website. Ook de positionering van het navigatiemenu is via het beheerpaneel heel makkelijk te veranderen.

U kunt verschillende talen instellen in de online webshop. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen.