Begin uw eigen advertentie website

Een eigen marktplaats samenstellen kan op een makkelijke met een advertentie script. U kunt hier meer erover lezen. U hoeft zelf niet meer te programmeren op het moment dat u een marktplaats PHP script gebruikt. Misschien wel de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eigen marktplaats is het verdienen van geld. U kunt met een marktplaats script op verschillende manieren online inkomsten genereren.

Het artikel wijst u op een geschikt marktplaats script. Zo zijn er diverse mogelijkheden waar een adverteerder uit kan kiezen bij het toevoegen van een nieuwe advertentie. Tevens is het mogelijk om aan het toevoegen van een advertentie in bepaalde rubrieken een prijs te koppelen. Het marktplaats PHP script ondersteunt verschillende online betaalmethodes. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Als u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk advertentie script. Gedurende de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. In de beheergedeelte kunt u deze gegevens eenvoudig weer aanpassen op een later tijdstip. Daarnaast kunt u per rubriek de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.