Begin uw eigen portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de correcte dochterpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is ook veilig in elkaar gezet.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit is relevant om uw startpagina website tegen kwade bedoelingen te beveiligen. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Het is niet zo lastig om een eigen startpagina website te beginnen. Meer is te lezen op Startpagina overzicht op het moment dat u zo een soort website wilt beginnen. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, doorgaans met een eigen thema. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Het toevoegen van een nieuwsblokje is makkelijk te doen. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Het toevoegen van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.