Begin uw moderne portaalsite

Wilt u zelf een startpagina website beginnen, dan heeft u geluk. Wij helpen u in de juiste richting. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. De links zijn per onderwerp gecategoriseerd. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site doorgaans in rondom een bepaald onderwerp. Zo zal de dochterpagina overwegend links over dat ene onderwerp bevatten.

U kunt zelf aan de slag gaan om een startpaginascript te bouwen. Echter kan dit best lang duren. Een kant en klaar startpagina script gebruiken is een andere mogelijkheid. Daarover is op de pagina Het bouwen van je eigen startpagina website meer te lezen. Het zelf ontwikkelen van een dergelijk script is niet meer nodig wanneer u een bestaand script koopt. Wat u naast het script nodig hebt, is hosting en een eigen domein.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Men kan zich aan de voorkant van de site registreren voor het maken van een eigen startpagina. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. Widgets plaatsen op de dochterpagina’s is heel eenvoudig gedaan. Tijdens de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Ook kunnen de belangrijke gegevens voor de zoekmachines zoals Google worden ingevoerd.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Ook kunt u per rubriek de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren middels het startpagina script. Voor iedereen die iets doet met zoekmachine optimalisatie, is een startpagina script zeer interessant. Per rubriek is daarnaast een stuk tekst toe te voegen op de diverse dochterpagina’s. Met behulp van het script kunt u daarnaast de kosten vrij eenvoudig terugverdienen. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat zeer gemakkelijk kunt doen. Verder is het mogelijk om de banners te laten afwisselen.