Beheer betaalbaar een eigen portaalsite

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. U hoeft zelf geen script in PHP meer te maken, wanneer u kiest voor een bestaand script voor het maken van een startpagina website. U kunt daarnaast foto’s plaatsen waarbij het zelfs mogelijk is de afbeelding van een externe URL op te halen. Voor weinig geld is een groot deel van het werk al voor u gedaan. Verder biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het PHP script. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Wat ook fijn is, is dat u geen aparte mappen hoeft aan te maken voor de subdomeinen van uw website. Het script handelt dit allemaal voor u af. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. U zou Betaalbaar een nieuwe portaal website vormgeven eens kunnen bekijken als u benieuwd bent geworden naar het PHP script. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. Tijdens de installatie geeft u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe startpagina website op. U vult verder de gegevens van de database connectie in. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. Deze kosten zijn binnen zeer korte tijd weer terug te verdienen. U kunt in eerste instantie affiliate marketing doen met behulp van uw website. Het verkopen van backlinks aan anderen is een tweede mogelijkheid. Het script biedt hier handige functionaliteiten voor. Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.