Beheer gemakkelijk een eigen portaalwebsite

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. Zo staat Aanmelden startpagina stil bij het runnen van een eigen startpagina. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. Meestal zit er een apart installatiescript bij, zodat het niet lastig is om het aan de praat te krijgen.

Is het opbouwen van een startpagina website en daarbij geld verdienen met affiliate marketing iets dat u wel ziet zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Met het eigen account kan men op de beheeromgeving inloggen en een eigen startpagina beginnen.