Beheer gemakkelijk een nieuwe portaal website

De mogelijkheid om backlinks te kopen kunt u met behulp van een eigen startpagina website gemakkelijk bieden. Op deze wijze kan online extra geld worden verdiend door u. De prijzen van de links kunt u zelf bepalen. Een speciaal scherm hiervoor is binnen het beheergedeelte te vinden. Een homepage link en een link vanaf een gewone pagina zijn afzonderlijk instelbaar qua prijs. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Zowel Mollie als DigiWallet bieden meerdere betaalmethoden aan.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. En de algemene kleurstelling van uw website kunt u daar veranderen. In een afzonderlijk scherm kunnen de gebruikers op uw site worden beheerd. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? U kunt dan contact opnemen met de persoon en extra linkjes verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Ontwikkel gemakkelijk een uitgebreide portaalwebsite een aanrader. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Na het invullen van het aanmeldformulier zal een nieuw account aangemaakt worden. Men kan met behulp van dit account de nieuwe startpagina aanmaken. Men kan op een later tijdstip ook weer inloggen om de startpagina’s bij te werken. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. Aan een banner groep kunnen meerdere banners gekoppeld worden. Het script zal de banners die aan eenzelfde groep hangen automatisch afwisselen.