Beheer Je Eigen Advertentie Website

Gebruikt u een marktplaats PHP script dan zal het opzetten van een eigen marktplaats zo gepiept zijn. Zo een script is prima betaalbaar. Die paar tientjes verdient u dubbel en dwars terug.

Het aanmaken van betaalde rubrieken is een mogelijkheid om geld te verdienen. Men zal een bedrag moeten betalen wanneer men in zo een rubriek een advertentie plaatst. Het is via het beheergedeelte mogelijk om het tarief hiervoor in te stellen. Met het script kunt u daarnaast op andere manieren geld verdienen. Het tonen van een website link of een telefoonnummer is daar een voorbeeld van.

Wijzigingen brengt u via een beheerpaneel aan. Deze bereikt u via een speciale URL op uw website. Er verschijnt dan een inlogscherm waarmee u in de beheeromgeving inlogt. Op de pagina marktplaats-script-kopen.myartsonline.com is meer over een marktplaats PHP script te lezen. Door het PHP script wordt komt een kant en klare advertentiewebsite voor u beschikbaar. Na de installatie is de website direct te gebruiken als advertentie website.

Een categorie of kleur wijzigen is uiterst eenvoudig met het advertentie script. Via die omgeving beheert u ook de advertenties en gebruikers op de website. Via een aanmeldformulier op uw site kan een adverteerder zich eenvoudig aanmelden. Via een reactieformulier dat bij elke advertentie wordt getoond, kan een geïnteresseerde reageren op een advertentie.

Het zal geen probleem zijn om een marktplaats script te draaien op het doorsnee webhosting pakket. PHP is vaak al ingeschakeld. U heeft qua pakket redelijk wat keuze. Kies wel een pakket waar u een database mag aanmaken. Het script zal de gegevens in een database opslaan. Let hierop als u hosting afsluit.