Beheer makkelijk een moderne portaal website

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. U hoeft zelf geen script in PHP meer te maken, wanneer u kiest voor een bestaand script voor het maken van een startpagina website. Het is mogelijk om verschillende rubriektypen aan een dochterpagina toe te voegen. Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. U kunt over zo een script meer lezen op startpagina script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Zelf programmeren is ook mogelijk. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. De functies die u nodig zult hebben, zitten al in het script.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Het centrale blok code zal de juiste pagina gegevens uit de database ophalen. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.