Beheer snel een eigen portaal site

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op startpaginascript. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

U kunt precies zien hoe vaak er op iedere backlink is geklikt. Zo kunt u precies zien welke websites vaak worden bekeken en welke niet. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.