Beheer snel een uitgebreide portaalsite

Het is goed om zelf een startpagina website te hebben voor linkbuilding. Het is niet noodzakelijk om zo een script zelf te schrijven. Er zijn bestaande scripts waarmee goed een professionele startpagina website te ontwikkelen is. Zo een script installeert u op uw webhosting pakket, waarna een startpagina website tot uw beschikking komt. Er zijn een aantal Nederlandstalige websites waarop het aanmaken van een dochterpagina mogelijk is. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. Om dat te voorkomen kunt u ook hoe maak ik een startpagina doornemen. Een startpagina website kan relatief eenvoudig met behulp van een PHP script worden opgezet. U heeft dan niets met de voorwaarden van andere websites te maken. Bezoekers kunnen betaalde links aanmelden via een formulier op uw website. De prijs van een links is in het beheergedeelte eenvoudig in te voeren. Online inkomsten genereren met uw startpagina website is prima te doen. Met het script kunnen er links op uw website worden verkocht. Veel bezoekers zullen een link willen kopen om niet zelf een dochterpagina te hoeven maken.

Met name SEO bedrijven hebben vaak een budget voor aanmelding van zulke links. De waarde voor linkbuilding is dus niet het enige voordeel van een eigen startpagina website. Affiliate links kunnen op dezelfde manier als een gewone link aan uw website worden toegevoegd. Al zal een affiliate link een code bevatten waarmee de verkoper kan zien dat een sale via u is verlopen. Bij een goede aanpak zal een fulltime inkomen uit affiliate marketing te halen zijn. Wanneer u affiliate marketing activiteiten ontplooit, kan een startpagina website u daar wellicht bij helpen. Belangrijk bij iedere vorm van marketing is het daadwerkelijk ondernemen van actie.