Beheer van een linkpagina

U kunt met een startpaginascript een speciaal type website bouwen. U kunt met dit script eenvoudig een startpagina website samenstellen. Uw website bestaat dan uit verschillende dochterpagina’s met elk hun eigen thema. Via de beheeromgeving kunt u onbeperkt dochterpagina’s aanmaken. Bezoekers kunnen de dochterpagina’s via een eigen subdomein bereiken. Daarbij hoeft u niet elk subdomein apart in de name server aan te maken. Iemand met verstand ervan stelt het binnen een paar minuten voor u in.

Meer informatie is te vinden op de pagina . U betaalt slechts een paar tientjes voor een goed startpagina script.. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken. Als ze eenmaal zijn ingelogd is het aanmaken van een startpagina eenvoudig. De gebruiker maakt een eigen startpagina met een simpel formulier aan.

Er is nog een interessante eigenschap van het script. Daarover is ook via de genoemde link te lezen. U genereert deze inkomsten met de verkoop van links. Deze links kan de bezoeker aanmelden en daarbij kan hij direct online betalen. Hierbij is uw tussenkomst nauwelijks nodig. Uiteraard moet uw website wel echte bezoekers hebben en niet alleen maar robots en crawlers. Maar wanneer iemand een link koopt wordt de link automatisch geplaatst.

Een aantal facetten zullen een rol spelen bij het maken en een goede startpagina website. Duidelijkheid en leesbaarheid zijn erg belangrijk. Het laden van de website mag ook niet te lang duren. SSL gebruiken is een pluspunt in de ogen van Google. Blijkt uit het gedrag van de bezoeker dat u een waardevolle website heeft? Zoekmachines zullen dan ook in hun systeem een markering zetten waarmee wordt aangegeven dat het om een kwalitatieve website gaat.

U zult de meeste startpagina’s in onze eigen taal aantreffen. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. In andere landen heb je voornamelijk zogeheten web directories. Voor het bouwen van een startpagina wordt PHP gebruikt. Het script zal zo zijn opgezet dat de gegevens worden opgeslagen in een database. Het script op uw webhosting installeren is kinderspel. Vaak biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het startpaginascript.