Beheer van uw linkpagina

Een startpaginascript is een speciaal exemplaar van een CMS pakket. Soms is een script verouderd en moet de oude website in een nieuw script worden ingeladen. Een dochterpagina wordt meestal rond een enkel thema opgebouwd. Voor een eigen startpagina website maken kunt u meer tips vinden in het artikel .

Een eigen account is te maken via het aanmeldformulier. Gebruikers kunnen dit account gebruiken om in de beheeromgeving in te loggen. Is men ingelogd dan kan men in het beheergedeelte op een heel eenvoudige manier een nieuwe startpagina aanmaken.

Een startpaginascript wordt doorgaans ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Verder zal er een database nodig zijn waarin het startpagina script gegevens kan opslaan. Het kan geen kwaad om aan de ontwikkelaar te vragen voor welke hosting het script geschikt is. Een goed startpaginascript kunt u vinden door te zoeken op de website die in de link genoemd wordt. U kunt links verkopen met uw startpagina website. Hierbij mag u zelf de prijzen bepalen. Men zal echter wel alleen bereid zijn om te betalen wanneer dat iets voor hun toevoegt. U moet dus een interessante site hebben.

Het is belangrijk dat u zich op de bezoeker focust met uw eigen startpagina. In de ogen van de zoekmachines is uw website interessant als bezoekers er ook graag komen,

Startpagina’s zijn typisch Nederlands. De website startpagina.nl begon ermee. Er kan een subdomein worden gekoppeld aan de startpagina. Het subdomein moet wel nog vrij zijn.