Beheer van uw startpagina

U kunt een startpaginascript zien als een speciale versie van een CMS systeem. Regelmatig stapt men ook van een verouderd startpagina script over op een nieuwer en moderner PHP startpaginascript. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Startpagina’s zijn typisch Nederlands. De website startpagina.nl begon ermee. Meestal mag u een subdomein voor uw nieuwe startpagina kiezen. Uiteraard mag het subdomein niet al in gebruik zijn.

Op de pagina Eigen startpagina maken kunt u goede tips vinden voor het bouwen van een eigen startpagina. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken. Eenmaal ingelogd in de beheeromgeving is het mogelijk voor de gebruiker om een startpagina te creëren. Men maakt dergelijke scripts met PHP. Het script zal in de regel gebruik maken van een database. U installeert het script op uw webruimte. U zult meestal support bij de ontwikkelaar van het script kunnen krijgen bij het installeren. Verder heeft het script nog een mooi eigenschap. U kunt met het script inkomsten genereren met het verkopen van links. Het script controleert zelf de betaling en plaatst de link. Hierbij is een vereiste dat u interessante startpagina dochters heeft en men uw website graag bezocht.

Voor het bouwen van een kwalitatieve startpagina dient u een aantal zaken voor ogen te houden. U bouwt de startpagina voor echte bezoekers en niet voor zoekmachines. Als de bezoekers er graag komen, dan vinden de zoekmachines het ook aantrekkelijk. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. De structuur en de opmaak zoals wij die van de startpagina’s kennen zul je niet snel in andere landen vinden.