Betaalbaar een nieuwe portaalwebsite runnen

Wilt u online geld verdienen zonder eigen product, dan is dat prima mogelijk. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Eigen startpagina goede informatie daarover. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Het is een simpele manier om aan uw eigen affiliate website te komen. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. Het plaatsen van informatieve teksten is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Wilt u ook links naar informatie op uw dochterpagina’s plaatsen naast de commerciële links dan is dat geen enkel probleem.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Dit is een andere inkomstenbron die aan te boren is. Er zullen hier doorgaans faciliteiten voor worden geboden door het script. Welk bedrag u voor linkplaatsing vraagt, kunt u helemaal zelf bepalen. Vanuit iedere dochterpagina is het formulier voor link aanmelding eenvoudig te bereiken.

Het is een goed idee om per onderwerp een afzonderlijke dochterpagina aan te maken. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Het is raadzaam om niet alleen affiliate links te plaatsen, maar ook een aanzienlijk aantal links naar informatieve sites rondom het onderwerp.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.