Betaalbaar je advertentie website beginnen

Er is geen kennis van websites bouwen nodig om met het script te werken. Ook de installatie kan met weinig technische kennis worden uitgevoerd. U vindt de ondersteunende documenten voor het installatie script online. De ontwikkelaar kan u helpen bij het installeren wanneer u er met de handleiding niet uitkomt. Na de installatie kunt u beheerderstaken uitvoeren met behulp van uw beheerdersaccount.

De pagina marktplaats PHP script bevat meer informatie over het beginnen van een eigen marktplaats. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. U kunt met zo een script heel gemakkelijk uw website via de beheeromgeving aanpassen.

Het aantal foto’s dat er maximaal aan een advertentie kan worden toegevoegd, is in te stellen in het beheergedeelte. Op deze wijze kunt u het aantal foto’s per advertentie beperken als u dat zou willen. Vanzelfsprekend hangt dit af van de beschikbare ruimte op uw webhosting.

Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Dit is via een aanmeldformulier op uw website te doen. Er zal een melding worden weergegeven op de website wanneer er ongeldige gegevens in het formulier worden ingevuld.

De belangrijkste zoekwoorden zijn per rubriek in te stellen. Zou u zelf een script moeten schrijven, dan zult u zich ook over zoekmachineoptimalisatie moeten bekommeren.

Het script maakt het mogelijk dat adverteerders online de betaling kunnen doen als een advertentie in een betaalde rubriek geplaatst wordt. Er zijn verder allerlei opties waarvoor u een bedrag kunt rekenen.