Bouw een lijst van uw favoriete sites

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. Sterker nog, u kunt zelfs een webportaal samenstellen met een categorisering per thema. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. U kunt per deelthema een rubriek aanmaken op de verschillende dochterpagina’s.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Op Uw favoriete websites op een rij vindt u voldoende informatie over het PHP script. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Bijvoorbeeld de titel van de website kunt u invoeren evenals de login gegevens voor de MySQL verbinding. Het account dat u voor het beheer gebruikt, stelt u tevens in tijdens de installatie. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.