Bouw een moderne portaalsite

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Wij helpen u in de juiste richting. Een startpagina website is een website die met name bestaat uit backlinks naar andere sites. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site dikwijls in rondom een bepaald onderwerp. Zo zal de dochterpagina voornamelijk links over dat ene onderwerp bevatten.

U kunt zelf aan de slag gaan om een startpaginascript te bouwen. Dit kan echter best enige tijd kosten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Het beginnen van een moderne startpagina website. Het script haalt de noodzaak om verstand van de techniek te hebben weg. Webruimte en een eigen domein registreren zijn eveneens nodig voor uw eigen startpagina website.

Als de installatie klaar is, heeft u de beschikking over uw eigen startpagina website. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Met een eigen account kunnen ze hun eigen startpagina samenstellen. Een aantal widgets kunnen aan de dochterpagina’s worden toegevoegd. Gedurende de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Het is bovendien mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Tevens kunt u per categorie de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren via het startpagina script. Voor iedereen die iets doet met zoekmachine optimalisatie, is een startpagina script behoorlijk interessant. Het toevoegen van een relevant stuk tekst in een linkcategorie is uiterst gemakkelijk te doen. Het is heel makkelijk om de kosten van het script weer terug te verdienen. Met de faciliteiten die het startpaginascript daarvoor biedt kan dat haast niet mis gaan. Wilt u banners toevoegen op uw startpagina website? Het plaatsen van banners is met behulp van het beheergedeelte simpel te doen. Het is verder een optie om verschillende banners af te laten wisselen.