Bouw je nieuwe portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan tevens zeer nuttig voor SEO-doeleinden. Het is vaak mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina maken. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u makkelijk uw startpagina website beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Middels het beheerpaneel past men een dochterpagina enorm makkelijk aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt met het startpaginascript makkelijk extra inkomen genereren. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.