Bouw Jouw Eigen Advertentie Website

Met behulp van een marktplaats PHP script is het maken van een eigen marktplaats zo gepiept. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. De kosten zijn dubbel en dwars terug te verdienen.

Betaalde rubrieken gebruiken op uw marktplaats website is een mogelijkheid voor extra inkomen. Plaatst iemand in een dergelijke rubriek een advertentie, dan moet er een geldbedrag door die persoon betaald worden. De prijs van een dergelijke advertentie stelt u makkelijk in. Er zijn ook een aantal andere opties om online inkomen te genereren. Dan kunt u denken aan een website of telefoonnummer bij de advertentie vermelden en daarvoor een bedrag rekenen.

Wijzigingen brengt u via een beheerpaneel aan. Deze bereikt u via een speciale URL op uw website. U logt via die link in, in de beheeromgeving. Meer over een marktplaats CMS is te vinden in het artikel advertentie website maken. Door het PHP script wordt komt een kant en klare advertentiewebsite voor u beschikbaar. Na de installatie is de website direct te gebruiken als advertentie website.

U past een rubriek of kleur heel makkelijk aan via de beheeromgeving. In de beheeromgeving kunt u ook de diverse advertenties op uw website beheren. Aan de voorkant van uw site wordt een formulier weergegeven waarmee een adverteerder makkelijk een account aanmaakt. Bezoekers kunnen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven heel eenvoudig reageren op een advertentie.

De meeste webhosting pakketten zullen PHP ondersteunen. PHP wordt zo regelmatig gebruikt dat men standaard PHP aan heeft staan bij de meeste webhosting pakketten. U kunt uit behoorlijk wat pakketten kiezen. Wel is van belang dat een database kan worden aangemaakt op het pakket dat u kiest. Een database wordt gebruikt om de gegevens in op te slaan. Sluit uit een hosting abonnement af, let hier dan wel even op.