Bouw uw moderne portaalsite

Startpagina websites bieden nog altijd een nuttig platform voor linkbuilding. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. Zo veel worden startpagina’s gebruikt dat er Nederlandstalige PHP scripts bestaan waarmee u zelf een startpagina website kunt bouwen. Wilt u daarover meer lezen, dan is de pagina Eigen startpagina een goed startpunt. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.

Voor het verdienen van geld is een uitermate prima script. Het script maakt het voor u simpel om links te verkopen aan anderen. Met behulp van het beheergedeelte is het behoorlijk gemakkelijk om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Het instellen van de betaalkoppeling is niet enorm ingewikkeld.

Het aanmaken van een banner is enorm eenvoudig en er is geen FTP voor nodig. Het verhuren van bannerruimte is een interessante mogelijkheid die u met het startpaginascript heeft. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Dit subdomein kunt u bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo makkelijk te plaatsen. Per afzonderlijke rubriek op een startpagina kunt u een stuk tekst plaatsen over het betreffende thema.

Hierboven spraken we er alvast over. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Daarnaast een poll is eenvoudig geplaatst. Zoiets kunt u met het script makkelijk toevoegen op 1 of meer dochterpagina’s. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Een kleur is uiterst gemakkelijk aangepast.