Bouw uw nieuwe portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina overwegend om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarbij prima worden ingezet. De links worden dikwijls geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Bouw uw moderne portaalsite meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het installeren is niet lastig.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan enorm simpel met behulp van het beheerpaneel. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Ook zijn banners op een gemakkelijke verstandige te plaatsen op uw website. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is uiterst eenvoudig.