CMS pakket informatie

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen met behulp van het artikel Afkorting CMS. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Het systeem zal de installatieprocedure starten bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Ook heeft u de mogelijkheid om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account kunt u simpel wijzigingen aan uw website aanbrengen.

U kunt uw website uitbreiden met testimonials van uw klanten. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Het CMS systeem is voorzien van een scherm voor bannerbeheer. Op verschillende gunstige plekken op uw website kunt u banners toevoegen die elkaar verder kunnen afwisselen.

Naast het plaatsen van affiliate banners kunt u bovendien zelf een productenoverzicht tonen en deze producten verkopen via uw site. Men kan bestellen en betalen middels uw website. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Met behulp van de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. Onderdelen van deze e-mail kunt u via de beheergedeelte naar eigen wens aanpassen. Dit geldt tevens voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.