Een advertentie site maken

Wilt u zelf een marktplaats beginnen, dan kunt u deze tekst eens doornemen. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Taken met betrekking tot het beheer kunnen worden uitgevoerd met behulp van de meegeleverde beheeromgeving. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Het artikel marktplaats script kopen bevat alle benodigde informatie over het PHP script. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Heeft u de files neergezet op de server, dan kan het installatieproces gestart worden. Het installatieproces geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste gegevens rondom uw website in te voeren.

Het is bij een kant en klaar marktplaats CMS ook duidelijk waar u voor ondersteuning moet zijn. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Er kunnen een aantal banners worden geplaatst in het overzicht van advertenties. Tevens is er geld te verdienen aan verschillende opties die u kunt aanbieden bij advertentieplaatsing.