Een advertentie website goedkoop bouwen

Wanneer u het serieus aanpakt, kunt u met affiliate marketing een noemenswaardig inkomen opbouwen. Met affiliate marketing verdient u aan de promotie van de producten van anderen. Zijn er bepaalde producten die u toch al graag aan anderen aanraadt? Dan is het wellicht mogelijk om ermee te verdienen op affiliate basis. Met een eigen website is affiliate marketing niet eens zo heel lastig te doen. Qua opbouw kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen.

Er zullen website zijn ingericht als affiliate webshop. Voor de leek is een affiliate webshop moeilijk van een echte webshop te onderscheiden. Met een affiliate webshop hoeft u echter zelf de producten niet naar de klant te verzenden. U heeft dus geen voorraadbeheer. Ook kunnen de affiliate advertenties op uw eigen marktplaats website worden toegevoegd. Dit is een peuleschil wanneer u daarvoor een marktplaats script gebruikt. Meer over een dergelijk script kunt u via de link marktplaats script vinden. Zorg dan wel dat de advertenties niet verlopen, anders is het zonde van uw werk.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.