Een Eigen Advertentie Site

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het beginnen van een eigen marktplaats goed te doen. Er komt een beheeromgeving beschikbaar met een dergelijk script. Een aanpassing brengt u met behulp van het beheergedeelte op simpele slimme aan. Een betaalde categorie aanmaken aan de website kan enorm makkelijk via de speciale beheeromgeving. U kunt op dezelfde manier een kleur veranderen.

Met een paar simpele handelingen kunt u het marktplaats script op uw webruimte installeren. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. De website staat boordevol informatie over een dergelijk script. Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie eenvoudige stappen.

We vertellen bovendien graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Via een veilig inlogsysteem geschreven in PHP logt u in op het beheerpaneel. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Op deze wijze kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan plaatsen is via de backend omgeving instelbaar. Tevens kunt u daar de kleuren en de diverse rubrieken uiterst makkelijk aanpassen. Bezoekers kunnen zich simpel registreren. Met een eigen account is een advertentie toevoegen mogelijk.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Er kan vervolgens via e-mail een afspraak geschreven worden over de verkoop van de spullen. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.