Een eigen affiliate website beginnen

Met een affiliate webshop kunt u producten verkopen op basis van affiliate marketing. Er wordt vanuit uw site verwezen naar de website naar de feitelijke aanbieder. U zult bij elke verkoop een bepaald bedrag ontvangen, de zogeheten affiliate commissie.

U kunt via het beheerpaneel eenvoudig de vormgeving van uw website aanpassen. Ook kunt u vanuit de aanbieder goede ondersteuning bij het script aanvragen. De ontwikkelaar heeft op de website ook een aantal voorbeelden van klanten geplaatst. Een eigen affiliate webshop kan met behulp van een script worden gerund. Meer informatie over een dergelijk script vindt u op affiliate webshop. Een online inkomensbron kan zo eenvoudig worden gemaakt. U kunt de beheertaken vanaf elke plek op de aarde uitvoeren. U zult niet gebonden zijn aan een vaste werkplek.

De vormgeving van uw site kan via de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. De aanbieder van het script reageert daarbij tevens snel op e-mail en telefoontjes. Voordat u het script koopt kunt u eerst nog rondkijken op voorbeeld websites.