Een eigen portaal website oprichten

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? Gebruik de links op de pagina Een eigen startpagina site oprichten om naar de website van de aanbieder te navigeren. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.