Een eigen portaal website samenstellen

Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.

Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina. U kunt online betalen voor het PHP script. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

De affiliate banners geven u een mogelijkheid om met behulp van uw startpagina website inkomsten te genereren. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Het is met een kant en klaar PHP script heel gemakkelijk te realiseren. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.