Een mobielvriendelijke advertentie site runnen

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Samen met het script wordt er ook een beheerpaneel geleverd. De beheeromgeving geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld de kleuren aan te passen. Wilt u meer over het script weten, dan kunt u eigen marktplaats beginnen raadplegen. U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiëren naar de server. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.

Als u dat niet wilt, is het niet nodig om HTML of CSS code in elkaar te zetten. Men zal vaak van een rich text editor gebruikmaken. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

Het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem vereist geen enkele technische kennis. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.