Een moderne portaal website runnen

Wilt u een startpagina website bouwen? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken.

Zo een PHP script wordt op de pagina Een eigen portaal website maken besproken. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Het is eventueel mogelijk de hosting direct met het script aan te schaffen.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Er is een centraal bestand dat elke request afvangt. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. U kunt met het PHP script ook de voorpagina van uw startpagina website aanpassen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Dat kan vrij eenvoudig met het betreffende script. U kunt voor een link vanuit de voorpagina van uw website een hogere prijs vragen. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.