Een mooie startpagina maken

Een startpagina script is in feite een speciaal aangepast CMS systeem. Ook is een script wel eens verouderd en dan kan men proberen over te stappen op een nieuw startpaginascript. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Lees Aanmelden startpagina door wanneer u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen.

Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken. Gebruikers kunnen dit account gebruiken om in de beheeromgeving in te loggen. Als de gebruiker is ingelogd kan de gebruiker in het beheergedeelte simpel een eigen startpagina creëren.

Een startpaginascript wordt in de regel in de programmeertaal PHP gemaakt. Vaak is er een database nodig. Meestal kunt u bij de ontwikkelaar terecht met vragen over de installatie. De link die hierboven wordt vermeld wijst naar een website die meer artikelen bevat. U vindt in een aantal artikelen een verwijzing naar een professioneel startpagina script. U kunt links verkopen met uw startpagina website. Hierbij mag u zelf de prijzen bepalen. Natuurlijk moet uw website eerst interessant zijn.

Richt uw aandacht op de bezoeker van een startpagina. De zoekmachine kan zien of de pagina voor de bezoekers goed is. Is dat het geval dan stijgt uw website weer een beetje in de zoekresultaten van Google.

De structuur en de opmaak zoals wij die van de startpagina’s kennen zul je niet snel in andere landen vinden. Ook kan er een uniek subdomein aan uw startpagina worden gekoppeld. Een subdomein mag niet al bezet zijn. Dan kunt u het niet gebruiken.