Een mooie startpagina op touw zetten

Heeft u de wens om een eigen startpagina website te hebben? Het is ook voor u mogelijk een startpagina website te beginnen. Wat u daarvoor nodig heeft, is een zogeheten startpagina script. Als installeren u moeilijk lijkt kan de aanbieder van het script u helpen. Ook zelf installeren is geen enkel probleem. Een handleiding is vaak te downloaden.

Bekijk de pagina Uw Nederlandse startpagina maken eens als u zelf zo een startpagina script zou willen kopen. Het gaat niet om een heel duur script. Geld verdienen kan met het startpagina script op verschillende manieren. U verkoopt dan links op de startpagina website. Ook kunt u affiliate banners plaatsen op uw dochterpagina’s. Met deze mogelijkheden verdient u de kosten van het script vrij snel weer terug. Uw startpagina zal aan de ene kant inkomsten genereren. Her en der zullen andere websites weer naar uw startpagina website wijzen. Zo krijgt uw startpagina website ook weer meer bekendheid.

Via een meegeleverd installatiescript wordt het geheel gebruiksklaar gemaakt. Het installatiescript kunt u starten na het overzetten van de bestanden naar de server. De installatie script maakt onder andere een beheerdersaccount aan voor u. Bij een nieuwe startpagina kan men een subdomein kiezen. De startpagina komt tevoorschijn wanneer men met de browser dat specifieke subdomein bezoekt. Aan alle startpagina’s is een uniek subdomein gekoppeld.