Een mooie startpagina samenstellen

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En is het beginnen van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Vanzelfsprekend is dat mogelijk. Ook indien u helemaal niets weet over websites maken. U kunt dit met een startpagina script doen. Meer informatie is op te vragen via Eigen startpagina. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Het script bevat een beheergedeelte waarmee u startpagina’s aanmaakt.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar ook aan de homepage. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina wanneer u dat wilt. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.