Een nieuwe advertentie website bouwen

Men kan uitgebreide mogelijkheden in het script hebben ingebouwd. U kunt daarbij inkomsten genereren met het aanbieden van de topadvertentie. Met een topadvertentie blijven adverteerders bovenaan in het advertentie overzicht staan. Uit welke opties een adverteerder kan kiezen, is door u volledig te bepalen.

Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. U zult de invoervelden voor de metagegevens vrij eenvoudig in de beheeromgeving kunnen vinden. Meer over een dergelijk script is te vinden via Wilt u een eigen advertentiesite maken?. Hoe dit precies werkt, hoeft u met het CMS pakket niet te weten.

Een nieuwe adverteerder registreert zich eenvoudig via uw website. Het script maakt na het invullen van het registratieformulier een account aan voor de nieuwe adverteerder. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Via deze omgeving kan ook eenvoudig worden betaald voor eventuele betaalde opties waarvoor de adverteerder gekozen heeft.

Het is mogelijk om het marktplaats PHP script aan verschillende betaalgateways te hangen. Er is ondersteuning voor Targetpay en Mollie. U kunt zo zelf bepalen met welke partij u het liefst zaken doet. Voor zowel Belgische als Nederlandse adverteerders is het betalen eenvoudig.

Het script bevat verder de mogelijkheid om op advertenties te bieden. Bij het plaatsen van een advertentie, kiest de adverteerder zelf of bieden is toegestaan. Wanneer er een bod wordt geplaatst, ontvangt de adverteerder een e-mail. Bij elke advertentie is te zien wat op dat moment het hoogste bod is. Bij elk bod krijgt de adverteerder een knop te zien om contact op te nemen met de persoon die het bod heeft uitgebracht. Ook kunnen biedingen weer verwijderd worden. Het is voor zowel de bieder als de adverteerder mogelijk om een bod te verwijderd.