Een nieuwe portaal website ontwikkelen

Het is niet lastig om een startpagina website in elkaar te zetten met het daarvoor bedoelde PHP script. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? Gebruik de links op de pagina Eigen startpagina maken om naar de website van de aanbieder te navigeren. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Op het moment dat u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.