Een nieuwe portaalsite vormgeven

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Per verkoop ontvangt u dan een vergoeding. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

Raadpleeg Startpaginascript inloggen uitloggen voor meer informatie over zulke websites. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Een affiliate website bouwen is zo heel gemakkelijk te doen. U kunt het uiterlijk van uw website eenvoudig naar uw eigen wens aanpassen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Het is mogelijk om ook gewone backlinks te plaatsen naast de affiliate links.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Dit is een andere inkomstenbron die aan te boren is. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Het formulier voor het aanmelden van een link is vanuit iedere dochterpagina eenvoudig te bereiken.

U kunt affiliate banners eenvoudig afwisselen. U kunt instellen welke banners op welke plek getoond mogen worden. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Ook als u een Google Adsense blokje wilt toevoegen aan uw startpagina website, dan is dat mogelijk. U kunt tevens allerlei nieuwsfeeds toevoegen aan uw startpagina website.

Maakt u van een bestaand startpagina script gebruik? Via de beheeromgeving is een aanpassing eenvoudig te doen. Tijdens het installeren van het PHP script heeft u de mogelijkheid om de inloggegevens voor de beheeromgeving door te geven.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Via een registratieformulier op uw website kan men zich dan aanmelden. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Met het eigen account kan men op de beheeromgeving inloggen en een eigen startpagina beginnen.