Een nieuwe startpagina samenstellen

Gaat u aan de slag met een eigen startpagina website? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Een tool waarmee u niet zelf hoeft te programmeren is het startpagina script. Het gaat om een speciaal CMS script. U bouwt met een startpaginascript specifiek een startpagina website.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Het is na de installatie mogelijk om startpagina’s op uw website te creëren. Bezoekers kunnen eenvoudig zelf een startpagina beginnen. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren. Het startpaginascript biedt op deze wijze de mogelijkheid een leuke extra inkomen op te bouwen.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Startpagina script een goed startpunt. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.