Een nieuwe startpagina website beheren

Per dochterpagina kunt u meerdere rubrieken aanmaken. U kunt elke categorie op iedere dochterpagina aan een bepaald onderwerp wijden. Per deelonderwerp kunnen meerdere backlinks worden geplaatst.

Het artikel aanmelden startpagina bevat informatie over linkbuilding. In dat artikel vindt u een link naar de pagina waar u een PHP script kunt aanschaffen. Een nieuwe beheerder van een eigen startpagina kan zich heel gemakkelijk via een aanmeldformulier aanmelden.

Het is voor elke dochterpagina mogelijk om het kleurschema aan te passen. Voor elke categorie kan een aparte kleurstelling ingesteld worden. Marketingtechnisch is dat uiterst interessant omdat u de aandacht naar een specifieke categorie kunt toetrekken. Onderaan iedere dochterpagina ziet u de specifieke statistieken van een dochterpagina. Een dochterpagina kan geheel aan een specifiek onderwerp gewijd worden.

Er worden meerdere betaalgateways ondersteund. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Mollie te gebruiken als betaalgateway.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.