Een responsive advertentie website runnen

U kunt PHP gebruiken om functies aan uw advertentie website toe te voegen. Er is bij voldoende PHP kennis prima een advertentie script te bouwen. U kunt daarnaast overgaan tot de aanschaf van een kant en klaar advertentie script.

Door een reeds bestaand PHP script te kopen, realiseert u een tijdsbesparing. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. Het kopen van een reeds bestaand script zal goedkoper zijn dan het opnieuw laten bouwen van een script. Bij een script dat al bestaat, is van te voren al duidelijk met wie u contact moet opnemen wanneer het script fouten bevat.

Kunt u iets hebben aan een kant en klaar script? Dan kunt u daar meer over lezen op de pagina Eigen advertentiewebsite maken. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. Betaling geschiedt meteen online. De bestanden downloaden kan meteen zodra u heeft betaald. De download link ontvangt u ook in een e-mailbericht. Via de link in de e-mail is het mogelijk om later opnieuw de bestanden te downloaden.

Ook kan zo een nieuwe versie worden gedownload. Als de bestanden uitgepakt zijn, plaatst u ze op uw webhosting pakket. Om het script te kunnen gebruiken is het aanmaken van een database noodzakelijk. Het is gebruikelijk dat er voor de nieuw website een afzonderlijke database wordt toegevoegd aan het systeem.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.