Een startpagina online zetten

Startpagina’s online zijn grotendeels Nederlandstalig. Het was een Nederlandse website die voor het eerst met de typisch indeling van de startpagina’s is begonnen. Link directories die er best op lijken, zitten toch anders in elkaar dan startpagina’s. De website startpagina.nl is als eerste met de Nederlandse indeling begonnen.

Men maakt van startpagina’s nog altijd dankbaar gebruik voor het bouwen van backlinks. Er zijn veel startpagina websites waar u gratis uw eigen dochterpagina aanmaakt te vinden via Google. Op deze manier kunt u zonder extra kosten een aantal extra links plaatsen op verschillende websites. Zou u zelf graag een startpagina website willen hebben, dan is daarvoor een zogeheten startpaginascript in te zetten. Wat ervoor nodig is, is een startpaginascript, webruimte en een geregistreerde domeinnaam. U kunt Eigen startpagina maken eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. U kunt met het verkopen van links geld met uw startpagina website verdienen.

De gebruikers van uw website kunnen heel gemakkelijk een eigen startpagina maken. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. Men kan dit account gebruiken voor het bewerken en aanmaken van startpagina’s. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

De bronbestanden van het script dienen eerst naar de webruimte te worden gekopieerd. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. Tijdens de installatie kunt u een aantal gegevens rondom te website en het beheer invullen. De inloggegevens van uw nieuwe beheerdersaccount kunt u bijvoorbeeld tijdens het installeren zelf bepalen. Na de installatie kunt u de startpagina website direct vullen met relevante dochterpagina’s en links. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.