Een uitgebreide portaal site beheren

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer.

U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina maken. Op de website van de aanbieder kunt u online betalen. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.