Een uitgebreide portaal website maken

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. Een online inkomen kan met een eigen website worden gerealiseerd. Genoeg bezoekers op uw website hebben is daarbij erg belangrijk. Daarvoor zult u een hoge positie moeten hebben in de zoekresultaten van Google. Links naar uw zakelijke website zijn daarbij wel belangrijk. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

Als u meer over linkbuilding te weten zou willen komen, dan kunt u daar meer over vinden via de pagina eigen startpagina. In dat artikel vindt u een link naar de pagina waar u een PHP script kunt aanschaffen. Een beheerder van een nieuwe startpagina kan zich gemakkelijk registreren via een formulier aan de voorkant van de website.

U kunt voor elke dochterpagina het kleurschema aanpassen. U kunt voor iedere rubriek een apart kleurschema instellen. Door een categorie opvallende kleuren te geven kunt u de aandacht van een bezoeker naar die betreffende categorie toetrekken. Onderaan iedere dochterpagina ziet u de specifieke statistieken van een dochterpagina. Elke startpagina kan aan een specifiek thema worden gewijd.

In het script kunt u diverse betaalgateways instellen. Een andere manier om betalingen te ontvangen, is het gebruik van Targetpay.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. Met dat overzicht kan de bezoeker snel navigeren naar de dochterpagina naar keuze. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.