Een uitgebreide portaalsite beheren

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina eigen startpagina maken.

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een link terug te laten plaatsen door de aanmelder.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Ik kan u verderop in dit artikel een script adviseren waarmee dat eenvoudig te realiseren is. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script. Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.