Eenvoudig een uitgebreide startpagina site maken

U kunt een startpagina website goed inzetten wanneer u websites promoot. U kunt de links op een startpagina website op een makkelijke manier indelen in rubrieken. Per dochterpagina kunt u de meest relevante zoektermen opgeven in de beheeromgeving. Zo weet de zoekmachine welke zoektermen bij de dochterpagina en het onderwerp horen.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Houd u zich niet aan de voorwaarden, dan kan men uw dochterpagina verwijderen. Met een eigen startpagina website is dat te voorkomen. Daarover leest u op Makkelijk een uitgebreide portaalwebsite vormgeven meer. Daar leert u over een script waarmee u zelf een startpagina website in elkaar kunt zetten. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Online geld verdienen met uw startpagina website is goed te doen. Met het script kunnen er links op uw website worden verkocht. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen. Met name SEO bedrijven hebben vaak een budget voor aanmelding van zulke links. Het is dus ook nog mogelijk om geld aan een eigen startpagina website te verdienen.