Eigen advertentiesite bouwen

Middels een daarvoor bedoeld script kunt u zelf een advertentiewebsite runnen die ook eenvoudig te beheren is. Tijdens het installeren worden er alvast pagina’s aangemaakt voor advertentie plaatsen, registreren, enzovoorts. De kleuren van uw website kunt u helemaal naar eigen smaak veranderen. Het is mogelijk om uitbreidingen bovenop het systeem te laten bouwen of zelf te ontwikkelen.

Zo kan een adverteerder een website of telefoonnummer toevoegen tegen betaling. Het script ondersteund diverse payment gateways voor het verwerken van de betaling voor dergelijke mogelijkheden. Met uw website kunnen er op deze wijze inkomsten worden gegenereerd. Er is geen noodzakelijkheid om een script te laten programmeren. Een script waarmee dat eenvoudig te realiseren is, is te vinden op de pagina Mobielvriendelijke advertentiesite bouwen. De indeling van uw website is via de beheeromgeving heel makkelijk te wijzigen.

De website is opgedeeld in verschillende rubrieken. De naam van een categorie geeft aan wat voor soort spullen binnen die rubriek te koop aangeboden worden. Binnen de beheeromgeving kunt u de voor de zoekmachine belangrijke meta gegevens van elke rubriek opgeven. De zoekmachines zal de diverse rubrieken beter zullen vinden hierdoor. Er kunnen verschillende advertenties per adverteerder op de website geplaatst worden. Een eigen account kan via een op de website aanwezig formulier aangemaakt worden.