Extra inkomsten met een affiliate webshop

Wellicht wilt u zelf een affiliate webwinkel beginnen. Dat is te realiseren via een PHP script. Binnen uw webwinkel zult u dan producten van anderen aanbieden. Via de feeds zal het productaanbod dagelijks actueel worden gehouden.

Het artikel Maak je eigen affiliate website doornemen is een verstandig idee wanneer u graag uw eigen affiliate site begint. Verder is de registratie van een eigen domein nodig en er moet webhosting worden aangeschaft. U zet de bestanden met FTP op uw eigen webhosting pakket. Wanneer u de website bezoekt voor de 1e keer, dan zal de installatie worden geactiveerd.

De affiliate producten worden binnen verschillende rubrieken op uw site weergegeven. Bij elk product wordt een affiliate link weergegeven. De bezoeker kan deze link volgen om bij de website van de aanbieder te komen. Wordt er vervolgens een sale gerealiseerd, dan verdient u daaraan.

U krijgt de volledige controle over uw website via het beheerpaneel. Wilt u een aangepast design laten ontwikkel door de aanbieder, dan is dat ook een mogelijkheid. U kunt de website langs deze weg volledig uniek maken. Een eigen HTML ontwerp is tevens in te laden in het systeem als u dat zou willen. Het script kan verder via de scripttaal PHP worden uitgebreid.