Goedkoop een advertentie website maken

Met een marktplaats CMS script kan op een laagdrempelige wijze een marktplaats website worden gemaakt. Hier vindt u meer informatie erover. Zelf programmeren is zo niet meer nodig. Vaak gaat men met een eigen advertentie website aan de slag om online inkomsten te genereren. Online geld verdienen is met het marktplaats script op diverse wijzen mogelijk.

Een eigen marktplaats starten kan zorgen voor extra inkomsten. Het artikel eigen marktplaats bevat meer informatie over een ondersteunend advertentie script. Om dit te realiseren is geen verstand van websites maken. U hoeft geen webontwikkelaar meer in te schakelen ervoor, want de benodigde mogelijkheden zitten in het script. U krijgt de beschikking over een beheeromgeving. Met het beheergedeelte past u uw website binnen een handomdraai aan.

Het plaatsen van banners is ook een fluitje van een cent. Verder kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Tevens kunt u gemakkelijk affiliate banners aan uw marktplaats website toevoegen op het moment dat u dat wilt. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats PHP script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. In de beheergedeelte kunt u deze gegevens gemakkelijk weer aanpassen op een later tijdstip. Op de diverse pagina’s van de categorieën kunt u tevens metagegevens kwijt die bij die categorie horen. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.