Goedkoop uw marktplaats bouwen

Heeft u geen verstand van websites maken, dan nog is het mogelijk om een eigen marktplaats te beginnen. U kunt zelf een PHP script schrijven, maar het is niet nodig. Er zijn een aantal scripts die u daarvoor kunt aanschaffen. Zelf programmeren is dan niet nodig. Een marktplaats website maken wordt sterk vereenvoudigd door een marktplaats CMS. Het is raadzaam om voor meer informatie hierover marktplaats CMS door te nemen. U koopt het via de website van de aanbieder en kunt direct online betalen. Na een goed verlopen betaling krijgt u meteen toegang tot de downloadpagina.

U voert de installatie van het script uit op uw webhostingpakket. Er wordt een afzonderlijk script meegeleverd dat de installatie voor u afhandelt. De bestanden dienen eerst te worden overgezet naar de webserver. Gedurende uw eerste bezoek aan de site zal het installatiescript worden gestart. U krijgt de volledige controle over de categorieën op uw website. De inloggegevens van uw beheerdersaccount kunt u tijdens het installatie zelf kiezen. Met dit beheerdersaccount kunt u inloggen in de beheeromgeving en naar hartenlust de categorieën wijzigen. U kunt ook alle andere instellingen op deze wijze gemakkelijk aanpassen.

Ziet u het wel zitten om uw eigen advertentie website te maken met behulp van het script? U kunt via genoemde link meer informatie krijgen. Het script biedt u de mogelijkheid om een geldbedrag te vragen bij de aanmelding van een nieuwe adverteerder. Tevens is er de mogelijkheid om voor allerlei aanvullende mogelijkheden een apart geldbedrag te rekenen. Voor het ontvangen van betalingen is er een koppeling met een betaalprovider. Adverteerders kunnen foto’s toevoegen aan een advertentie. Via het beheerpaneel heeft u de mogelijkheid om hierbij het maximum aantal foto’s in te stellen dat kan worden toegevoegd. En met het grootste gemak wijzigt u de kleuren van uw advertentie website.